H4expertis1920F

Chantallangue is een eenvrouwszaak.

Als zelfstandige ondernemer houd ik graag zelf de (kwaliteits-)controle over alle activiteiten, dus de dienstverlening wordt door mij persoonlijk uitgevoerd.
Door het ontbreken van staffuncties zijn de organisatiekosten laag, wat zich direct vertaalt in een zeer scherpe prijsstelling.

Hieronder vindt u een korte beschrijving van mijn CV.

 

Mijn moedertaal is het Frans, en een belangrijk deel van mijn jeugd heb ik in Franstalig gebied doorgebracht. Mijn universitaire opleiding Engels en Nederlands aan de Franstalige Universiteit van Brussel heeft de basis gelegd voor mijn kennis van de Nederlandse taal, terwijl mijn 32-jarig verblijf in Nederland deze kennis heeft aangevuld met de nodige praktijkervaring.

Na mijn studie heb ik vele jaren leservaring opgedaan in zowel het reguliere jongeren- als volwassenen onderwijs. Met veel plezier heb ik 5 jaar lang Franse les gegeven in een ouderencentrum, en ben ik 13 jaar betrokken geweest bij de volksuniversiteit als docente Frans. Tevens heb ik enkele jaren werkervaring opgedaan in de administratieve sector.
Verder verzorg ik regelmatig cursussen Frans voor een aantal grotere taalinstituten in de regio.

Chantallangue is in het jaar 2000 ingeschreven bij de KvK.

 

drs. Chantal Willig-Lambinet

U kunt Chantallangue virtueel bezoeken op linkedin.